Sfeervol Balk

De Fryske Marren (De Friese Meren)
Actueel aanbod

€ 279.000,- tot € 351.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
142 - 165m2
Kaveloppervlak
231 - 476m2
Inhoud
415 - 559m3
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Balk, Havendiken: een nieuwe woonwijk met de sfeer van eeuwenoude tradities.
In de nieuwe wijk “Havendiken” worden dromen waargemaakt. Hier kun je wonen aan het water en met een eigen ligplaats. “Havendiken” ligt op een heel bijzondere locatie binnen Balk, vlak tegen het centrum, aan een nieuwe zijtak van de rivier de Luts. Het water speelt een belangrijke rol in de wijk. Er wordt nieuw water ontwikkeld met rondom een openbare wandelkade.

Wonen aan de kade.
Wonen doe je in ”Havendiken” direct aan de kade. In een historiserende bouwstijl worden aan de kade woningen gebouwd met een klassieke uitstraling. Hierbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, traditionele materialen en warme kleuren.Wonen volgens de klassieke stedenbouwkundige ideeën, maar met het comfort van deze tijd. Traditie en vernieuwing gaan hier hand in hand.

Eigen ligplaats.
Tegenover de voordeur ligt de brede wandelkade. U als bewoner krijgt het eerste recht tot het huren van een eigen ligplaats langs de kade, voor uw voordeur.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Sfeervol Balk
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
26 (waarvan 14 beschikbaar)
Prijs
€ 279.000,- tot € 351.000,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio De Fryske Marren (De Friese Meren).

Aanmelden