Hof fan Lemmer

De Fryske Marren (De Friese Meren) - Lemmer
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Kaveloppervlak
350 - 2000m2

Over dit project

In Hof fan Lemmer woon je heerlijk ruim en riant, omringd door natuur en aan het vaarwater. Het woonaanbod bestaat uit riante bouwkavels met een weids uitzicht over het Friese buitengebied, statige tweekappers aan het park, appartementen, levensloopbestendige woningen en drijvende watervilla's. De (bouw)kavels liggen boven de Wielewei, ten westen van de Tramdijk in Lemmer en sluiten mooi aan bij het woongebied ‘Tramdijk West’. Je hebt alle vrijheid om jouw eigen woning zelf vorm te geven. De kavels aan het water profiteren bovendien van een open vaarverbinding met het nabij gelegen IJsselmeer en de prachtige Friese meren waardoor je alle kanten op kunt.

Wonen aan het water
Dit is een unieke manier van leven! Jouw woning in Hof fan Lemmer ligt namelijk direct aan het vaarwater en wordt omgeven door nieuw aangelegde wateren. Het geeft je een permanent vakantiegevoel. Alle woningen hebben een eigen aanlegsteiger en directe toegang tot vaarroutes. Zo wordt varen naar de Friese wateren en het IJsselmeer ineens dagelijkse realiteit.

Woonaanbod
Met een gevarieerd aanbod van bouwkavels en projectmatige woningen, biedt Hof fan Lemmer voor ieder wat wils. Of je nu droomt van een vrijstaande woning aan het water, een twee-onder-één-kapwoning, een gezellig appartement met uitzicht of een levensloopbestendige woning, hier vind je het allemaal. In totaal is er ruimte voor circa 200 bouwkavels en woningen, waarvan het merendeel direct aan het water ligt. Kortom, dit is een uitgelezen plek om jouw woondroom te realiseren!

Omringd door natuur
Niet alleen woon je in Hof fan Lemmer op een heerlijke plek aan het water. Vanaf de waterkant geniet je ook nog eens van de prachtige omgeving en een grote diversiteit aan flora en fauna. Dankzij een speciaal groenplan en de toevoeging van een parkzone aan de zuidrand van het gebied gaat de wijk harmonieus over in het landschap. Hier kom je helemaal tot rust in de natuur!

Bereikbaarheid
Wie de kaart erbij pakt, ziet hoe verassend gunstig Hof fan Lemmer gelegen is. Dankzij de nabijheid van de A6, de rijksweg richting de randstad, kun je het noorden, zuiden en oosten van het land uitstekend bereiken vanuit huis. Profiteer van snelle verbindingen met stedelijke gebieden, terwijl je elke dag thuiskomt in een prachtige omgeving aan het water.

Benieuwd naar het project of geïnteresseerd in een bouwkavel? Meld je dan nu aan op de projectwebsite.

https://hoffanlemmer.nl/

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hof fan Lemmer
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Appartement, Halfvrijstaande woning, Vrije kavel, Vrijstaand

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio De Fryske Marren (De Friese Meren).

Aanmelden