Wetterstate

De Fryske Marren (De Friese Meren) - Langweer
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
80 - 142m2
Inhoud
211 - 374m3
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

WETTERSTATE LANGWEER
Een prominente plek in het dorp Langweer vraagt om een ontwerp dat aansluit op de historie, met aandacht voor de omgeving en het al bebouwde karakter. Ooit stond op deze plek een oude melkfabriek, met typerende volumes welke geschakeld en repeterend waren. Iets wat de architect heeft meegenomen in zijn ontwerp. Naast de 17 appartementen van 85 tot 140 m² krijgt ook de horeca op de begane grond een zoveel mogelijk open karakter met veel lichtinval. 17 appartementen op drie woonlagen. Veel woonruimte, met het gemak van alles gelijkvloers. Twee woningen op de begane grond, met tuin. Drie extra grote penthouses, met dakterras.

WONEN MET EEN UITZICHT DAT NOOIT VERVEELT
Vanuit je appartement in Friesland zie je het allemaal. Water, wolkenluchten, zon, hoge bomen aan de overkant. De tikkende masten van schepen in de passantenhaven aan je voeten, de kerktoren van Langweer verderop. Je woont straks op loopafstand van de knusse hoofdstraat vol kleine winkels, gezellige terrassen, een bomenrijke ‘wandelboulevard’ met de oer-Friese naam Buorren.

Beneden vind je altijd wel wat reuring, op de momenten dat je daar iets voor voelt. Het verhaal van een vaartoerist op doorreis, best jaloers op zoveel woongenot met schilderachtig uitzicht. Boven heb je de rust en de ruimte. Knus onder elkaar met een glas op het balkon, in de tuin of op het hoog gelegen, beschutte dakterras.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wetterstate
Woningen
0 van 17 beschikbaar
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio De Fryske Marren (De Friese Meren).

Aanmelden