Mooi Wetterwille

De Fryske Marren (De Friese Meren) - Delfstrahuizen (Dolsterhuzen)
Actueel aanbod

€ 320.000,- tot € 419.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
130 - 168m2
Kaveloppervlak
332 - 573m2
Inhoud
501 - 649m3
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Wonen in een prachtig waterrijke woonwijk in het Friese dorp Delfstrahuizen? Dit is je kans! Nieuwbouwproject ‘Mooi Wetterwille’ biedt de unieke gelegenheid om te wonen aan de rand van het Tsjûkemar, één van de bekende Friese Meren.

Het project omvat in totaal 4 vrijstaande woningen en 10 halfvrijstaande woningen. Vanuit de woonwijk heb je toegang tot verschillende vaarroutes in Friesland en bieden de gezellige dorpen zoals Delfstrahuizen en Echtenerbrug het ultieme vakantiegevoel.

Sfeervol, ruim, tussen het groen, zo'n beetje aan het water, in een huis met de exclusieve, robuuste uitstraling van de jaren '30 plus de warmte en het comfort van nu. Woningen voor mensen met smaak, die graag genieten van het leven. Het kan in Delfstrahuizen, aan het Tjeukemeer, hartje Friesland. Ver weg van alle drukte en stress, ook nog eens prima bereikbaar, aan de rand van een gezellig oud dorp.

De woningen
Allemaal gebouwd in de stijl van de jaren '30, met het comfort van nu. Dat betekent direct een gezellige sfeer, smaakvol gecombineerd met een robuust karakter.

Ligplaatsen
Mocht je komen wonen in Mooi Wetterwille, heeft u de mogelijkheid tot het kopen van een eigen ligplaats.
De v.o.n. prijs is inclusief een éénmalige bijdrage voor onderhoud vaarwater van € 1000,-
- ligplaats met puntsteiger E5 (35m2 – 3,6 x 9,9)
- ligplaats met puntsteiger E6 (41 m2 – 4,0 x 10,4)
- ligplaats met puntsteiger E7 (43 m2 – 4,0 x 10,9)

Meer informatie

Kenmerken

Project
Mooi Wetterwille
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
14
Prijs
€ 320.000,- tot € 419.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio De Fryske Marren (De Friese Meren).

Aanmelden