WaterRijk Wyldehoarne

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
De Fryske Marren (De Friese Meren) - Joure
Actueel aanbod

€ 230.000,- tot € 360.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
114 - 170m2
Kaveloppervlak
156 - 388m2
Aantal kamers
3 - 5

Over dit project

WaterRijk Wyldehoarne - nieuwbouwhuizen in Joure

VERKOOP GESTART!

Wilt u in een groene, waterrijke omgeving wonen waar u alle ruimte en vrijheid krijgt om te genieten van het leven? Maak kennis met WaterRijk Wyldehoarne in Joure. Een fantastische nieuwbouw wijk aan de rand van Joure met volop recreatiemogelijkheden.

Voor elk wat wils
WaterRijk telt straks 22 nieuwbouw huizen in Joure, verdeeld over 10 twee-onder-een-kapwoningen en 2 blokken van 6 rijwoningen.
De 10 twee-onder-één-kapwoningen hebben dankzij de eigentijdse indeling behalve een achtertuin aan de waterkant met een wandelpad ertussen, ook een tuin aan de voorzijde van de woning. Deze woningen hebben een woonoppervlakte van maar liefst 170m²!
Alle 12 rijwoningen, opgezet in 2 blokken van 6 woningen, grenzen rechtstreeks met de achtertuin aan het water. Enkele woningen met recht op overpad. Deze rijwoningen hebben een woonoppervlak variërend tussen 114 en 130 m². Geïnteresseerd in dit project en wil jij hier komen wonen? Ga dan snel naar www.waterrijkwyldehoarne.nl voor meer informatie en schrijf je in voor een van de woningen!

Meer informatie

Kenmerken

Project
WaterRijk Wyldehoarne
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
22
Prijs
€ 230.000,- tot € 360.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Kantoor
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR)
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Huisarts, Kinderdagopvang, Sportcomplex, Supermarkt, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio De Fryske Marren (De Friese Meren).

Aanmelden