Watervilla's Friese Meren - fase 3

De Fryske Marren (De Friese Meren) - Delfstrahuizen (Dolsterhuzen)
Actueel aanbod

€ 399.000,- tot € 729.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
120 - 240m2
Kaveloppervlak
457 - 718m2
Inhoud
510 - 905m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 5

Over dit project

In het mooiste merengebied van Nederland, direct aan het Tjeukemeer in Friesland, verrijst een exclusief en kleinschalig waterrecreatieplan met luxe watervilla's.

De Watervilla's
De onder architectuur gebouwde villa's, met rieten daken en doorleefde gevelstenen zijn ontworpen in harmonie met de natuurlijke omgeving. De villa's staan op ruime kavels en zijn zo gesitueerd dat uw privacy en uitzicht zijn gegarandeerd.

De vier woningtypes variren in afmeting en indeling, maar het hoge afwerkingsniveau dat u van Kontour mag verwachten, is voor allemaal gelijk. Elke villa is aan de buitenzijde onder meer voorzien van een fraaie veranda met een vlonder terras met aanlegsteiger en een volledige aangelegde tuin. Aan de binnenzijde zijn de villa's ook compleet afgewerkt met o.a. een fraai inbouwkeuken met inbouwapparatuur, twee tot vier complete luxe badkamers en ruime slaapkamers. Vanzelfsprekend kan alles worden aangepast aan uw persoonlijke woonwensen. De bijzondere ligging en de eindeloze watersportmogelijkheden maken deze luxe watervilla's tot een waardevaste investering.

meer informatie: www.watervillasfriesemeren.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Watervilla's Friese Meren - fase 3
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
15
Prijs
€ 399.000,- tot € 729.000,-
Type woningen
Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin Rondom
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR), Vloerverwarming
Overige
Terras
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Huisarts, Restaurant/cafetaria, Strand, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio De Fryske Marren (De Friese Meren).

Aanmelden