Specialisten

Geert Jan Haringsma: een financieel adviseur met een duidelijke visie

Tijdens ons leven maken we voortdurend keuzes. Eén van de grotere beslissingen is het kopen van een woning. Je bepaalt waar je gaat wonen, wat je droomhuis is en hoeveel je daarvoor bereid bent te betalen. De aankoop van een huis heeft veel invloed op je financiële toekomst en daarbij ga je dan ook niet over één nacht ijs. Geert Jan Haringsma uit Joure zet graag samen met jou alle consequenties op een rijtje en heeft op al je vragen een kundig antwoord.

GJH Financieel Advies

Geert Jan studeerde economie en begon zijn carrière in de financiële dienstverlening zo’n dertien jaar geleden. Hij leerde het vak op een assurantiekantoor en werkte daarna jarenlang als financieel adviseur en accountmanager Private Banking bij de Rabobank. De kennis die hij in die tijd heeft opgedaan is heel breed. Van hypotheek tot pensioen en van erf- en schenkrecht tot de verkoop van een bedrijf. Het gaf hem een brede basis, die perfect was om als financieel adviseur voor zichzelf te beginnen. Begin 2018 waagde hij de sprong en GJH Financieel Advies was een feit.

Transparant en eerlijk

Geert Jan heeft een hele duidelijke visie op het vak van financieel adviseur. Transparantie, kwaliteit en oprechtheid zijn voor hem kernwoorden. “In mijn dienstverlening wil ik zo open mogelijk zijn”, legt hij uit. “Dat houdt in dat ik klanten alles duidelijk uitleg. Het gaat tenslotte om hun geld en toekomst en dus hebben ze recht op een helder inzicht.” Voor zijn diensten vraagt Geert Jan een tarief dat hij kan uitleggen. “Ook daarin wil ik transparant zijn. Mijn klanten betalen een eerlijke prijs voor het advies dat ik hen geef.”

Dat klanten tevreden zijn over de werkwijze van Geert Jan en zijn persoonlijkheid als prettig ervaren, blijkt duidelijk uit de reviews, die allemaal even positief zijn. Het schappelijke tarief, zijn snelheid van werken, het meedenken met de klant, zijn geduld, oplossend vermogen en duidelijke uitleg worden enorm gewaardeerd.

Geert Jan brengt samen met jou al je wensen en dromen in kaart. “Het maakt veel verschil of je bijna je pensioenleeftijd nadert, starter bent, een eigen bedrijf wilt beginnen of kinderen hebt die binnenkort gaan studeren. Als je al die toekomstplannen meeneemt in je advies, weet je zeker dat klanten een weloverwogen besluit kunnen nemen over hun financiële toekomst.” Geert Jan richt zich niet alleen op mensen die in loondienst zijn, maar ook op DGA’s en ondernemers.

Hypotheek

GJH Financieel Advies is onafhankelijk en werkt samen met meer dan dertig hypotheekaanbieders, maar Geert Jan vindt het vooral belangrijk dat hij precies weet wat hij van een bepaalde geldverstrekker kan verwachten. “Als ik wat minder bekend ben met een bepaalde aanbieder, dan zoek ik grondig uit wat de voorwaarden zijn, zodat de klant niet voor verrassingen komt te staan.”

Financiële planning

Je kunt naast het regelen van je hypotheek bij GJH Financieel Advies ook terecht voor advies omtrent erven en schenken en voor een financiële planning. Dat laatste geeft inzicht in je financiële situatie van nu en later. Mensen die richting de pensioengerechtigde leeftijd gaan, blijken veel interesse te hebben in zo’n planning. Kan ik eerder stoppen met werken? Hoe ziet mijn pensioeninkomen er uit? Welke hypotheeklasten heb ik dan nog? Is het verstandig om te gaan schenken? In 'Jip- en Janneketaal’ maakt Geert Jan inzichtelijk wat je kunt verwachten en welke oplossingsrichtingen er zijn.  

Echtscheiding

Een verdrietige levensgebeurtenis die om een extra stuk begeleiding en inlevingsvermogen vraagt, is een echtscheiding. Als je daarmee te maken krijgt, loop je tegen veel lastige vragen aan. Wie blijft in de woning en is dat haalbaar, wat gebeurt er met pensioenrechten, hoe regel je de alimentatie, hoe zit het met een erfenis of schenking uit het verleden? Daar komt het fiscale aspect dan nog bij. Allemaal zaken die geregeld moeten worden, maar waar je hoofd totaal niet naar staat. Geert Jan heeft de kennis en de persoonlijkheid om je een stuk zorg uit handen te nemen. Daarnaast heeft hij een nauwe samenwerking met een mediator en een advocaat.

Meer weten?

Kijk eens op de website van GJH Financieel Advies of neem vrijblijvend contact op. Geert Jan komt graag bij je langs.

GJH Financieel Advies 
De Brekken 6-I
8501 TN Joure
06 - 83 333 432
info@gjhfinancieeladvies.nl

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.